Update van Tim Renders...

Gepubliceerd op 18 januari 2023
Tim Renders website

 

 

Zo'n 15 jaar geleden begon het als een hobby: ik startte met het geven van opleidingen. Ik kon mijn ding doen en ik gaf me - en geef me nog steeds - voor de volle 100%. Dit groeide al snel uit tot een bijberoep, later tot een eenmanszaak en op 1 januari 2023 richtte ik een besloten vennootschap op.

In 2011 kwam www.timrenders.be online. Tot vandaag kwam er weinig verandering in mijn website. Al een hele tijd besefte ik dat hier wel iets moest aan veranderen. Er ontbraken toch wat zaken. Maar een nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens... En ja, nu is het voornemen van het aanpassen van mijn website gelukt. Het andere goede voornemen van dit jaar, namelijk het up-to-date houden van mijn site, neem ik zeker ter harte. Je kan alles meevolgen via mijn publicaties en blogs. Ook op die manier tracht ik brandveiligheid onder de aandacht te brengen en te sensibiliseren. Al die jaren waren brandveiligheid en brandpreventie mijn enige drijfveren en dat is nog steeds zo. 100% brandveiligheid bestaat niet, maar je kan je er wel 100% voor inzetten. Neem zeker eens een kijkje op mijn nieuwe website. Je vindt er meer informatie over mijn opleidingen en een selectie van mijn publicaties terug. In mijn blogs geef ik mijn kijk op de actualiteit en relevante thema's rond brandveiligheid mee. En uiteraard heeft mijn boek 'Brandveiligheid Thuis' ook een mooi plaatsje op de nieuwe website gekregen.